Wij zijn Martijn en Hilke

Onze droomplek in Periana

Hola!

Wij zijn Martijn en Hilke en samen met onze kinderen; Roos en Lex wonen we in het prachtige Periana. Na een geweldige vakantie in 2019 op Mallorca werd het zaadje geplant voor onze ‘vida calma’. Wij hadden aandacht voor elkaar en onze kinderen genoten merkbaar van de ontspanning, ruimte en vrijheid.

van Eindhoven naar Periana

In Eindhoven woonden we midden in de stad met een kleine tuin. Het leven draaide voornamelijk om werk, de kinderen brengen, halen en – na een lange vermoeiende dag voor iedereen – snel koken en naar bed. Deze 'ratrace' was het niet voor ons. Maar wat wel? Wij verlangden terug naar de tijd dat we niet 24/7 bereikbaar waren, niet continu connected en steeds maar ‘aan’. Het antwoord vonden we in 2019 tijdens een vakantie op Mallorca. De kinderen renden de hele dag buiten. Zij genoten. En wij genoten. Van hun plezier en van dichtbij hen en bij elkaar zijn. We bedachten: dit willen we elke dag. Voor onszelf, maar deze ervaring gunnen we ook andere gezinnen. 

Aandacht, verbinding, genieten

Na veel ‘Ik vertrek’ en ‘het roer om’-afleveringen bleven we dromen over een ander leven. We wilden het doordeweekse jachtige leven inruilen voor meer ontspanning en ruimte voor de dingen waar het ons om gaat: aandacht, verbinding met elkaar en genieten van natuur en omgeving. Een kleine drie jaar later, in de zomer van 2022, was het zover. Sindsdien wonen we tussen de olijfbomen van Periana in Andalusië. Hier op deze plek willen we jouw als gezin dezelfde kans bieden om hetzelfde te ervaren als wij toentertijd. Lekker buiten zijn, onthaasten, tijd voor elkaar en als gezin weer in verbinding raken. Wij geloven dat deze ervaring niet hoeft te eindigen wanneer je vertrekt en hopen dat een stukje hiervan meegenomen wordt naar huis.

Mooie herinneringen. Fijne mensen. Prachtig Periana, Andalusië.

Echt gastvrij

We werken graag met en voor mensen. Hilke is verpleegkundig specialist en Martijn is ook een sociaal dier pur sang. Als professionals in de horeca, de zorg en de recruitment en als vrijwilligers hebben we altijd met veel bevlogenheid een fijne omgeving en een leuke tijd voor mensen willen creëren. Dat zit in het bloed en geeft ons veel energie.

Bevlogen

Als professionals in de horeca, de zorg en de recruitment hebben Hilke en Martijn altijd met veel bevlogenheid een fijne omgeving en een leuke tijd voor mensen willen creëren.