Duurzaam genieten

Genieten van
rust en ruimte

Vida Calma is een plek waar jij je eigen gang kunt gaan. Waar je kunt genieten. Waar niets moet. Waar alles mag. Met aandacht voor rust en privacy en een mogelijkheid voor samenzijn en gezelschap. Jij kunt kiezen. Het is jouw vakantie. Dat is de vakantie waar wij van droomden, die we hebben verwezenlijkt. Dat willen we jou ook laten beleven.

Duurzaam en circulair

Een boomgaard onder de Spaanse zon met twee duurzame appartementen én een zoutwaterzwembad. De appartementen hebben zonnepanelen en waterboilers. Afval wordt gescheiden en het regenwater wordt opgevangen en weer gebruikt om de tuin te bewateren.

Het zwembad wordt op een natuurlijk manier gedesinfecteerd door het gebruik van zout en is daarmee vrij van chemicaliën.

Genieten met aandacht

Bij Vida Calma heb je alle ruimte om tot jezelf te komen en aandacht te hebben voor je reisgenoot of reisgenoten. Je kunt genieten met aandacht. We hopen van harte dat je de ruimte, de rust en de aandacht meeneemt naar huis. Zodat je ook weer terug thuis , duurzaam geniet van de natuur, je omgeving en de relatie met de  dierbaren om je heen. 

‘Vida Calma’ is onze droomplek. Kom het ook beleven! Boek je vakantie!